Gert-Jan Menheere

Mijn naam is Gert-Jan Menheere en ik ben 55 jaar. Ik ben geboren en getogen op ’t Steen. Hier ben ik naar de lagere school gegaan en ben ik jaren lid geweest van V.V. Steen. Na de middelbare school in Hulst, heb ik Zeeuws-Vlaanderen verlaten voor studie en werk. Tijdens deze periode bleef ik wekelijks terug komen naar Hulst om te voetballen en uit te gaan met vrienden.

Na verschillende jaren door het land te hebben gewerkt, deed zich de mogelijkheid voor om terug naar Zeeuws-Vlaanderen te komen. Dit is nu 27 jaar geleden en er is geen haar op mijn hoofd, die daar spijt van heeft. Het is hier prettig wonen, een mooie combinatie van rust en reuring. Ik woon samen met Suzanne in de binnenstad van Hulst. Beiden zijn we werkzaam bij de ondersteunende diensten van ZorgSaam. Buiten het werk hou ik mezelf bezig met tuinieren, hardlopen, koken en uiteraard genieten van een terrasje met mooi weer.

Sinds 2009 ben ik fractielid van de VVD-Hulst en volg ik met enthousiasme de fractie vergaderingen. Mijn interesses liggen hierbij op samenleving en financiën. Door mijn kandidaatstelling voor de VVD hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan onze mooie gemeente Hulst.